„Trenurile Soarelui” la CFR Călători: De vineri, 14 iunie, 30 de trenuri circulă circulă zilnic spre Litoral și Delta Dunării 

sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte
sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

CFR Călători lansează programul estival „Trenurile Soarelui” din acest week-end. De vineri, 14 iunie, până pe 7/8 septembrie, 30 de trenuri care vor asigura legătura între marile orașe din țară cu Litoralul și alte 36 de trenuri directe București – Constanța, potrivit unui comunicat al operatorului feroviar național, citat de Economedia.

De asemenea, CFR Călători va avea zilnic garnituri București-Tulcea pentru destinația turistică Delta Dunării. Aceasta va fi și prima călătorie oficială cu trenul a ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu, în doi ani și jumătate de mandat, deși acesta a promis încă din iunie 2023 că merge cu trenul.

În 2024 sunt mai puține trenuri față de 2023 când CFR Călători anunța 32 de trenuri (16 perechi) din țară spre Litoral și 38 de trenuri (19 perechi) București – Constanța. Însă trenul nou de la Alstom, încă în teste, va „prinde” cel mai probabil, programul „Trenurile Zăpezii”, estimarea pentru punerea în circulație fiind toamna acestui an.

  • Lista Trenurilor Soarelui 2024 aici.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.