Stelian Ion cere amânarea alegerilor locale

Stelian Ion, deputat USR (foto: Facebook)
Stelian Ion, deputat USR (foto: Facebook)

Stelian Ion cere amânarea alegerilor locale. Deputatul USR a postat, luni, un mesaj pe Facebook, prin care arată că amânarea acestor alegeri este o dovadă de responsabilitate, pentru că, dacă nu s-ar întâmpla așa, în scurt timp ar trebui să înceapă strângerea de semnături și campania electorală în contextul acestei crize a coronavirusului.

Mesajul complet postat de Stelian Ion pe Facebook:

“Alegerile locale trebuie amânate!

Pe bună dreptate, numai la politică nu se gândesc oamenii acum. Și numai fețele politicienilor pe panouri publicitare nu au chef să le vadă… Dacă alegerile locale nu ar fi amânate, în scurt timp ar trebui să începem strângerea de semnături și să facem campanie electorală. Dar oamenii sunt preocupați, cum este și firesc, să se pună la adăpost de molima asta.

Pandemia ne afectează viața de zi cu zi. Din păcate, influențează și comportamentul unor politicieni. Inconștienți, ei folosesc acest subiect ca armă electorală. Unii primari în funcție iau măsuri cu gândul de a-și crește procentele electorale, iar adversarii politici îi pândesc, lansând atacuri virulente tot cu scop politicianist. Unii sunt linșați pe nedrept, alții se suie nemeritat pe acest subiect.

În astfel de momente, efortul nostru trebuie să fie golit de calcule electorale și să fie concentrat exclusiv pe gestionarea corectă a crizei în care ne aflăm.

Trebuie sa fim responsabili și să amânăm alegerile locale!”

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: