Se oprește apa, în noaptea de joi spre vineri, în localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu

ROBINET - APA CALDA ROBINET - APA CALDA
sursa foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe
ROBINET - APA CALDA
sursa foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe

Va fi oprită furnizarea apei în mai multe localități din județul Constanța, în noaptea de joi spre vineri, pentru a facilita lucrările de racordare la sistemul centralizat de alimentare cu apă a unor noi conducte, transmite societatea RAJA SA într-un comunicat de presă.

Astfel, în interalul joi, ora 22:00 – vineri, ora 6:00, vor rămâne fără apă consumatorii din localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu cu Baza Militară și Aeroportul Internațional. Inclusiv agenții economici din zonă vor fi afectați, amintește RAJA.

Reprezentații RAJA îi sfătuiesc pe consumatorii din zonele afectate să își asigure minimul de apă necesar pentru perioada respectivă și își cer scuze pentru disconfortul creat, dar amintesc de importanța acestor lucrări pentru asigurarea calității serviciilor de alimentare pe termen lung.

“Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, încheie instituția.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.