Raluca Trandafir, consilier PNL Constanța: „Un mediu de viață confortabil înseamnă un oraș verde”. Critici dure la adresa lui Decebal Făgădău

PNL Constanța invită cetățenii municipiului să se alăture campaniei „300.000 de constănțeni pentru minim 300 hectare de spații verzi”. Printr-un comunicat de presă, PNL Constanța critică lipsa de implicare a administrației locale conduse de Decebal Făgădău în acest subiect. 

„300.000 de constănțeni pentru minim 300 hectare de spații verzi” este o inițiativă obligatorie și necesară pentru un oraș sufocat de betoane și lăsat de izbeliște de administrația locală condusă de primarul Decebal Făgădău. Mii de constănțeni sunt alături de noi în acest demers având speranța că, măcar în ceasul al 12-lea, „Omul invizibil” va face ceea ce cu toții așteptăm de la el: să permită municipiului Constanța să înverzească”, se arată în comunicatul PNL Constanța.

Raluca Trandafir, consilier PNL: „Un oraș atractiv și verde va genera un mediu competitiv

Raluca Trandafir, consilier local din partea PNL Constanța (foto: constanteanul.com)

Consilierul Raluca Trandafir consideră că orașul s-a dezvoltat haotic timp de 20 de ani. De asemenea, consilierul PNL consideră că doar un oraș atractiv și verde va putea genera un mediu competitiv: 

„Un mediu de viață confortabil înseamnă un oraș verde, un oraș curat, în fapt un mediu sănătos. Acesta ar trebui să reprezinte un deziderat pentru fiecare locuitor al acestei minunate cetăți antice Tomis. Arhitectura și dezvoltarea urbanistică a unei zone, a unui oraș, trebuie să fie întotdeauna în deplină armonie cu natura. Un oraș atractiv și verde va genera un mediu competitiv. Să reflectăm cu toții înainte ca orașul Constanța să fie supus acestei dezvoltări urbanistice haotice, care nu a avut la bază niciun principiu și nicio viziune integrată în toți acești 20 de ani de mandat ai administrației locale actuale. Această armonie cândva a existat. Arhitecții orașului Constanța împreună cu specialiștii în urbanism au creat de-a lungul timpului un oraș cosmopolit, aflat în echilibru cu natura”, a adăugat Raluca Trandafir, consilier local municipal din partea PNL.

Organizația Municipală a PNL Constanța îi invită pe toți locuitorii să susțină campania „300.000 de constănțeni pentru minim 300 de hectare de spațiu verde”. Astfel, ei pot semnala problemele cu care se confruntă din lipsa spațiului verde la adresa de email [email protected]

PNL Constanța susține că toate problemele evidențiate vor ajunge pe masa Consiliului Local Municipal Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.