Primul târg de Paște din Tulcea va fi organizat în Piața Civică cu ateliere de creație și stand-uri cu mâncăruri tradiționale

info-sud-est-tulcea-piata-civica info-sud-est-tulcea-piata-civica
sursa foto: Info Sud-Est
info-sud-est-tulcea-piata-civica
sursa foto: Info Sud-Est

Primul târg de Paște va fi inaugurat, vineri, 7 aprilie, în Piața Civică din Tulcea, conform unei postări pe pagina de Facebook a primăriei.

“În Piața Civică vor fi amplasate 20 de căsuțe sosite din toate colțurile țării, unde se vor comercializa plăcinte și cozonaci, brânzeturi variate, specialități din carne, vinuri de diverse soiuri, chiar și pentru șpriț, dulciuri, miere de albine, decorațiuni, produse din lavandă, suveniruri”, conform postării.

De asemenea, în cadrul atelierelor de creație, copiii pot confecționa propriile decorațiuni și ornamente cu tematică pascală, potrivit sursei citate.

Comercianții care vor participa în cadrul evenimentului sunt din Tulcea, Vrancea, Gorj, Argeș, Bistrița-Năsăud, Bihor, Maramureș și Galați, potrivit municipalității.

Târgul este organizat de Primăria Municipiului Tulcea prin societatea Agropiete Tulcea și va fi deschis în perioada 7-14 aprilie, se mai arată în postare.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: