Peste 65.000 pachete de țigări, confiscate de polițiști la Constanța/ Valoarea acestora se ridică la 1,3 milioane de lei

tigari contrabanda cutii tigari contrabanda cutii
sursa foto: Garda de Coastă
tigari contrabanda cutii
sursa foto: Garda de Coastă

Peste 65.000 de pachete de țigări marcate necorespunzător au fost descoperite, miercuri, pe raza județului Constanța, conform unui comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

“Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit pe raza județului Constanța, într-o autoutilitară și la sediul unei societăți comerciale, peste 65.000 pachete de țigări, proveniență UE, marcate necorespunzător, care fac obiectul unei infracțiuni”, conform sursei citate.

De asemenea, Garda de Coastă împreună cu lucrătorii din cadrul A.N.A.F. – Direcția Regională Antifraudă 2 Constanța au realizat un control la sediul societății comerciale, de unde au fost încărcate țigările, fiind descoperite alte aproximativ 6.400 pachete de țigări, se mai arată în comunicat. 

Cantitatea de țigări, în valoare totală de 1.300.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării anchetei, conform Gărzii de Coastă.

În cauză, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător, potrivit sursei citate.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: