Doors Club readuce COMA în Constanța

Vineri, 8 februarie, fanii COMA au ocazia să se bucure de un concert electrizant la Doors Club. Una dintre cele mai iubite trupe rock/ rock alternativ din România, concertează săptămâna aceasta la Constanța.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Program vânzări bilete: de luni până vineri, de la 12.00 la 22.00. Info și rezervări: 0763661622.

COMA s-a infiintat la începutul anilor 2000, din foști membri ai trupelor Daft Allison și SkaBurger. Inca de la început, formația se bucură de succes cu single-uri precum Bruzli vs Vandam, Nu vreau fetițo casa, Stai, In mine in soapta, extrase de pe albumul de debut SOMN [2001], Coboară-mă-n Rai si Cântă-mi povestea (videoclip care are peste 1.500.000 de vizualizări pe youtube), ce apar pe al 2 lea album al trupei intitulat NEROSTITELE [2006]. In 2008 COMA vine în fața publicului într-o variantă acustică și așa ia nastere albumul COMA Light care contine piese mai vechi Coma reinterpretate într-o manieră acustică. Trupa rămâne în atentia publicului si prin piese ca: Un semn [2011], Chip[2014], Document [2015], Cel mai frumos loc de pe pamant [2016] sau La hotar. Toate acestea fac, la final de 2016, ca lansarea celui mai recent album ORIZONT sa fie SOLD OUT la Arenele Romane.

De-a lungul timpului, formatia a sustinut sute de concerte în cluburile din toată țara, si a fost prezentă la toate festivalurile importante de la noi, precum: Electric Castle, Femei pe Mătăsari, Street Delivery, BestFest, Peninsula, Coke live, Stuffstock, Rosia Montana, Studentfest Timișoara, Artmania Sibiu, Blaj aLive, Route 68 Dej, Snowboard FEST la Balea Lac, Mountain Bike la Poiana Brasov; MotoRock Ploiesti, Street Food Festival, Burger Fest, Natura Fest etc.

COMA a cântat în deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Korn, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Skunk Anansie, Biohazard, Dog Eat Dog.

Coma înseamnă: Cătălin – voce, Dan – voce & chitară, Răzvan – tobe, DJ Hefe – keys & samples, Sorin – bass, Matei – chitară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.