Constănțeanul Patrick Sebastian Dinu îl învinge pe David Popovici și câștigă medalia de aur în proba de 100 m mixt la Campionatul Național în bazin scurt

sursa foto: FRNPM/Facebook
sursa foto: FRNPM/Facebook

Constănțeanul Patrick Sebastian Dinu a câștigat sâmbătă medalia de aur în proba 100 de metri mixt din cadrul Campionatului Național în bazin de 25 de metri, competiție organizată la Otopeni, transmite G4Media, care citează News.ro.

Tânărul din Constanța a încheiat cursa cu timpul 54.17 secunde, în fața lui Mihai Gergely (54.41 secunde), și a lui David Popovici, care a luat bronzul cu 54.58 secunde.

Campionatul Naţional de înot de la Otopeni este o competiţie test în vederea Campionatului European în bazin de 25 de metri, programat luna viitoare (5-10 decembrie), tot la Otopeni.

Performanța lui Patrick Dinu vine la câteva luni după ce, în aprilie, sportivul legitimat la CSM Constanța a obținut locul al treilea la trei probe diferite în cadrul Campionatului Național de înot, potrivit profilului său de pe site-ul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.