Universitatea „Ovidius” şi Asociaţia Elevilor din Constanţa, parteneri în beneficiul elevilor din judeţ

info-sud-est-admitere-ovidiusConștienți de importanța colaborării între actorii din învățământul preuniversitar și universitar, în vederea îmbunătățirii calității actului educațional, şi din dorința dezvoltării învățământului din județ, Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) şi Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC) vor semna un protocol de colaborare, pe o perioadă de un an.

Parafarea acordului va avea loc marţi, 26 iulie 2016, şi se va încheia cu o conferinţă de presă susţinută de prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul UOC, şi Constantin-Alexandru Manda, preşedintele AEC, care se va desfăşura la Sala Consiliului de Administraţie (Sediul UOC, Bd. Mamaia nr. 124), începând cu ora 12.00.

Parteneriatul dintre UOC şi AEC vine în întâmpinarea nevoilor celor peste 100.000 de elevi din judeţul Constanţa. Acesta are ca scop îmbunătățirea calității educaţiei, reducerea abandonului școlar, creșterea numărului de absolvenți de liceu care sunt admiși în învățământul superior și organizarea de programe, campanii și proiecte, în vederea promovării drepturilor elevilor și implicării civice a acestora.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: