Paradă moto: Bikerii din Constanța strâng fonduri pentru cadourile copiilor instituționalizați, la Doors Club/ Intrarea gratuită pentru donatorii de sânge

sursa foto:Riders of IPA LE MC Romania Prospect Chapter Constanta/Facebook
sursa foto:Riders of IPA LE MC Romania Prospect Chapter Constanta/Facebook

Doors Club, în colaborare cu asociația Dark Knights și cu ramura din Constanța a clubului moto polonez Riders of IPA LE MC, organizează, la 1 decembrie, un eveniment de strângere de fonduri pentru acordarea de burse și cadouri de Crăciun copiilor instituționalizați.

Evenimentul, denumit oficial “Use your Monster to be someone else’s hero!”, va începe la ora 12:00 printr-o paradă moto care va pleca din parcarea Pavilionului Expozițional, fiind continuat prin adunarea “Hora pe motoare”, petrecere care va avea loc în Doors Club, pe strada Traian nr. 68A, conform paginii oficiale de facebook a Doors Club.

“Accesul pentru donatorii de sânge din lunile Octombrie, respectiv Noiembrie 2022 va fi gratuit, considerăm că au pus umărul la cauza noastră!”, precizează organizatorii.

Evenimentul este organizat în colaborare cu autoritățile, fiind susținut, printre altele, de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Direcția pentru Sănătate Publică.

Prețul de intrare la petrecerea organizată în Doors Club este de 25 de lei de persoană, banii astfel strânși contribuind, împreună cu donații/sponsorizări, la cauza de caritate a evenimentului.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: