Ovidiu Cristea, directorul Institutului de Istorie „N. Iorga” al Academiei Române, își lansează lucrarea „Acest Domn de la Miazănoapte” la UOC

Directorul Institutului de Istorie „Nicolae Iorga” al Academiei Române, Ovidiu Cristea, își lansează lucrarea „Acest Domn de la Miazănoapte” la Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC). Evenimentul este organizat de Facultatea de Istorie și Științe Politice și va avea loc miercuri, 24 octombrie 2018, începând cu ora 13.00, la Sala Senatului, campus UOC, corp A, Aleea Universității nr. 1.

Lucrarea „Acest Domn de la Miazănoapte” vorbește despre semnificația anului 1484 în istoria Moldovei și este o poveste fascinantă despre diplomație, război și confruntare între civilizații la sfârșitul secolului al XV-lea.
Ovidiu Cristea, cercetător științific grad I, doctor în istorie, renumit istoric al Evului Mediu românesc, al legăturilor dintre spațiul Marii Negre și cel al puterilor creștine din veacul al XV-lea, cu precădere Veneția, ocupă funcția de director al Institutului de Istorie „Nicolae Iorga” din anul 2012. Cercetătorul este originar din Constanța.

Redactia Info Sud-Est
Redactia Info Sud-Est

Ultimele postari ale lui Redactia Info Sud-Est (vezi toate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.