Felix Stroe: „Liviu Dragnea este cel mai bun președinte pentru PSD“. Organizația de la Constanța îl susține pe Liviu Dragnea la Congresul din luna martie

Felix Stroe, șeful PSD Constanța (foto:www.curierlocal.ro)

 

Biroul Permanent Județean al PSD Constanța s-a întrunit astăzi pentru a tranșa o serie de probleme stringente ale organizației. Pe ordinea de zi a fost și Congresul PSD din luna martie, atunci când Liviu Dragnea va cere din nou sprijinul baronilor din teritoriu. Organizația de la Constanța a decis să îl susțină din nou pe Liviu Dragnea, deși, în timpul celei de-a doua crize majore din PSD, Felix Stroe, șeful Organizației Județene de la Constanța și încă ministru al Transporturilor la acea vreme, dar și Titus Dobre, ministrul Turismului și deputat PSD Constanța, l-au susținut ferm și fără echivoc pe fostul premier Mihai Tudose.

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a declarat că întâlnirea social-democraților constănțeni a avut ca scop doar lămurirea unor chestiuni organizatorice referitoare la anul 2018, dar că s-a discutat și despre Congresul din martie: ”Ceea ce a fost astăzi a fost o întâlnire cu primarii, președinții de organizații din județ, adică una dintre întâlnirile periodice pe care noi le avem și care a avut ca scop discutarea calendarului și problemele organizatorice pe 2018. S-a discutat și despre congresul extraordinar din luna martie și i-am informat pe colegii mei referitor la ce am discutat în cadrul CEx. Noi la congres vom discuta despre o problemă care frământă societatea: respectarea drepturilor tuturor cetățenilor de către toate instituțiile din România, indiferent că sunt parchete, instanțe sau alte instituții. Noi ne dorim întărirea acestor instituții și nu slăbirea lor. Ne dorim ca aceste instituții să acționeze în limitele prevăzute de Constituție. Ceea ce se întâmplă astăzi oamenilor politici, se poate întâmpla și ziariștilor. Iar referitor la susținerea domnului președinte Liviu Dragnea, PSD Constanța reiterează faptul că dumnealui se bucură de sprijin necondiționat și total din partea organizației noastre”.

Întrebat fiind dacă Liviu Dragnea primește din nou un cec în alb de la organizația constănțeană pentru că este un președinte bun pentru PSD, Felix Stroe a declarat: ”Domnul Liviu Dragnea este cel mai bun președinte pentru PSD și îi acordăm sprijinul nostru necondiționat și acum, și în viitor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.