AJOFM organizează pe 12 aprilie Bursa Locurilor de Muncă în Tulcea, Măcin și Babadag

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, ca în fiecare an, la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 12 aprilie 2019.

AJOFM Tulcea vă invită să participați la acest eveniment, începând cu ora 09,30, în următoarele locații:

  • Tulcea – Casa de Culturã a Sindicatelor, Piața Independenței nr.1;
  • Mãcin – str. 1 Decembrie, nr. 58;
  • Babadag – str. Republicii nr. 86.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax: 0240/512171, sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: [email protected].

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: