Weekend plin de mișcare și bună dispoziție: „Total Dance & Fitness Festival”

Asociația cultural-artistică „TOTAL” organizează un weekend al mişcării, al zâmbetelor şi al bunei dispoziţii, pe 17 şi 18 noiembrie, la Hotel Ramada din Constanţa.

„Total Dance & Fitness Festival” se adresează tuturor pasionaţilor de sport, profesionişti sau începători, pe care îi întâmpină cu traineri de top şi workshop-uri de pilates, functional training, Zumba, ballet fitness, yoga și chiar nutriţie.

„Total Dance & Fitness Festival” este unul dintre cele mai importante evenimente organizate la Constanţa, în această toamnă, unde cei mai buni 10 traineri din ţară vin timp de două zile, special pentru iubitorii de mișcare, de la mare.

Te asteptăm într-o atmosferă extraordinară, în care aproximativ 100 de participanți vor “respira” aceeași pasiune comună pentru fitness. Festivalul va avea 5 clase diferite pe zi, atrenorii fiind atât din Constanța, cât și din București și Piatra Neamț. Sâmbătă începem de la ora 14:00 până la ora 19:00, iar duminică, spectacolul mişcării va continua încă de dimineaţă, de la ora 9:30, până la 14:30, încheind prima ediție a „Total Dance & Fitness Festival” cu o clasă energică de Zumba Strong. Programul este accesibil, se poate participa și la o singură zi din cele două, iar pentru grupuri se fac oferte personalizate. Pentru detalii legate de trainerii care vor fi prezenți, program sau tarife vă invităm pe site-ul festivalului: www.totalfitnessfestival.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.