Vladimir Putin va trimite copii ruși în taberele de vară nord-coreene

Activitățile includ lustruirea statuilor liderilor de la Phenian
vladimir putin kim jong un vladimir putin kim jong un
Sursa Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin intenționează să trimită copii ruși într-o tabără de vară în Coreea de Nord, unde activitățile includ lustruirea statuilor liderilor, notează The Telegraph.

Grigory Gurov, șeful organizației de tineret a lui Putin, Mișcarea celor dintâi, a anunțat planul în ciuda opoziției părinților ruși îngrijorați.

“Acum ne vom forma delegația”, a spus el. “Condițiile acolo sunt bune”.

Copiii vor fi primul grup rus din ultimii cinci ani care vizitează tabăra Songdowon, construită pe coasta de est a Coreei de Nord de bunicul dictatorului Kim Jong-un în 1960.

Relatările liderilor adulți ruși din călătoriile anterioare au descris tabăra Songdowon ca fiind o încrucișare între o pensiune cu pene de curent regulate, treziri în zori și apeluri, și un parc acvatic cu tematică Disney.

Artem Samsonov, un fost oficial al Partidului Comunist, a vizitat tabăra în 2015 înainte de a fi încarcerat în 2022 pentru molestarea unui copil.

El a spus că copiii erau treziți la 6.30 dimineața pentru a curăța zona din fața statuilor tatălui și bunicului lui Kim.

“Am primit o atenție specială și nu ni s-au dat mături, ci tampoane speciale și ni s-a permis să ștergem chiar statuia”, a scris el pe platforma de blogging Livejournal, alături de fotografii ale unor copii ruși care lustruiesc un soclu de piatră.

Samsonov a descris o zi plină de exerciții forțate, lecții aprobate de stat, curățenie și discotecă. În ceea ce privește mâncarea, el a spus că “întotdeauna îți dau supă, orez, cartofi”.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.