Vecini surpriză! Vicepremierul rus are un apartament lângă reședința premierului Cameron

foto: www.bloomberg.com
foto: www.bloomberg.com
foto: www.bloomberg.com

Nici Downing Street nu mai este ce era odata! – par sa realizeze cu ingrijorare britanicii. La numarul 10, conform unei traditii de peste 300 de ani, se gaseste resedinta premierul britanic, in acest caz David Cameron.

La 320 de metri mai incolo, intr-un apartament ascuns in proprietatea unor firme offshore, serviciile de informatii britanice si presa locala au avut surpriza sa descopere un oaspete surpriza: vicepremierul rus, Igor Shuvalov, unul dintre protejatii lui Putin, relateaza Daily Mail.

Ce-i drept, oficialul rus nu se bucura de o vedere directa catre locuinta de serviciu a premierului Cameron, dar timp de 12 ani a putut sorbi in voie activitatea intensa din cadrul Ministerului Apararii de la Londra.

Apartamentul lui Shuvalov are aproape 500 de metri patrati si este in proprietatea unei companii detinute de ministru, a dezvaluit Alexander Navalny, unul dintre opozantii regimului Putin din Rusia.

Anul trecut, locuinta a facut obiectul unei tranzactii intre doua firme offshore detinute de Shuvalov, valoarea de vanzare fiind de 12 milioane de lire conform taxei de timbru, in valoare de 800.000 de lire sterline.

Mai multe informații pe www.business24.ro

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: