UPDATE A fost activat Planul Roșu/ Incendiu lângă un cămin de bătrâni din Poarta Albă

Pompierii intervin la fața locului cu mai multe autospeciale.
sursa foto: ISU Dobrogea

UPDATE 17:30 Incendiul a fost lichidat. Pompierii constănțeni intervin în acest moment pentru lichidarea mai multor focare, în diverse locații din câmp, iar traficul rutier este oprit din cauza fumului dens, susțin reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE 17:10 Circulația trenurilor a fost oprită, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE 15:30 Nu mai există posibilitatea de propagare a incendiului la căminul de bătrâni. Toate persoanele au fost evacuate, o parte dintre acestea fiind transferate într-o altă clădire aflată în apropiere, a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

sursa foto: ISU Dobrogea

UPDATE 15:20 Incendiul de vegetație uscată se manifestă pe o suprafață de aproximativ 50 ha, cu posibilitate de propagare la un cămin de bătrâni din proximitate în care sunt cazate aproximativ de 80 de persoane. Pentru gestionarea eficientă a situației, a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Constanța, a transmis ISU Dobrogea.

sursa foto: ISU Dobrogea

La locul evenimentului au fost alocate din cadrul ISU CT 6 mașini de stingere, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 4 ambulanțe SMURD, precum și 3 ambulanțe SAJ. În sprijin au fost trimise și 2 mașini de stingere de la ISU CL, 1 mașină de stingere de la ISU IL și 1 mașină de stingere de la ISU BIF, adaugă sursa citată.

UPDATE 15:15 A fost activat Planul Roșu de intervenție.

știre inițală

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit, joi după-amiază, în Poarta Albă, lângă căminul de bătrâni.

Pompierii constănțeni intervin la fața locului cu mai multe autospeciale. S-au deplasat și autospeciale de la ISU București și ISU Călărași.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.