Sebastian Bodu, locul doi pe listele PNȚCD la europarlamentare: „Viziunea lui Coposu trebuie dusă mai departe, iar acest partid merită să fie resuscitat!”

CE-AU DISCUTAT ȚĂRĂNIȘTII LA CEA MAI RECENTĂ ÎNTÂLNIRE A ORGANIZAȚIILOR CREȘTIN-DEMOCRATE?

Conducerea Partidului Național Creștin-Democrat a participat sâmbătă, 22 martie a.c., la Reuniunea Regională a organizațiilor formațiunii creștin-democrate din județul Constanța.

În cadrul reuniunii, președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu a reafirmat dorința ca partidul pe care îl conduce să redevină un partid al tuturor românilor. În opinia sa, actuala clasa politică, infestată, măcinată de corupție, imoralitate și incompetență, nu mai poate fi reformată din interiorul ei. „Noi, PNȚCD, reprezentăm o alternativă la întreaga clasă politică. Noi nu suntem un partid de conjunctură. Noi nu suntem un partid de proiecte personale. Toate partidele din România, mai puțin PNȚCD, sunt partide de proiecte personale, ale unor persoane sau grupuri de interese, care se folosesc de partide politice, pentru a confisca puterea politică, instituțiile statului și a avea acces la banul public și la putere, în mod nelimitat. PNȚCD, partid istoric, partid care a dat jertfa de sânge în închisorile comuniste trebuie să se reclădească ca partid de noua generație, care să-și asume responsabilități pentru generația lor și pentru țară.”, a afirmat președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

Prezent la eveniment, prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu a amintit de datoria morală pe care românii trebuie să o aibă pentru cel care a fost marele Corneliu Coposu, singurul, care după 1989, a avut cea mai bună viziune politică pentru viitorul României ca societate liberă, morală și prosperă. „Avem datoria să apărăm România împotriva asaltului permanent al politicienilor imorali și incompetenți. Avem datoria de a-i convinge pe români că noi și partidul lui Corneliu Coposu suntem altfel decât ei. Singurul apărător al României frumoase: România celor care nu fac compromisuri de dragul puterii și a banilor, România celor care se luptă pentru viitorul copiilor lor, al României românilor, este Partidul Național Țărănesc Creștin-Democrat.”, a declarat prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu.

La rândul său, președintele Organizației Județene Constanța, Maria Stavrositu, a vorbit despre importanța rolului pe care PNȚCD îl va avea în viitor: „Nivelul de astăzi al majorității clasei politice ne obligă, ca entitate politică parte a istoriei României, să excludem derogările de la calitate, ne obligă să oferim oamenilor cu adevărat competenți o structură politică de unde să se exprime liber și să acționeze în interesul acesi țări față de care avem o mare datorie.

În fața auditoriului, Diana Tușa, deputat în Parlamentul României, și-a exprimat dezamăgirea față de minciuna și dezintersul actualei clase politice: „Consider că PNȚCD are puterea de a pune capăt generațiilor de sacrificiu. Voi lupta, pentru un viitor liber al copiilor noștri. Eu vreau ca fiii noștri să crească într-o țară liberă, într-o țară corectă, într-o țară în care să le permită dezvoltarea personală.”.
Cu privire la alegerea listelor PNTCD pentru a doua candidatură la europarlamentare, contactat telefonic, constănțeanul Sebastian Bodu, ne-a declarat: ”PDL m-a exclus de facto cu mult timp în urmă. Totul a culminat cu momentul când Blaga a ținut să mă umilească public spunând că nu am făcut nimic în PE. Raportul meu de activitate pus pe blog arată că sunt al treilea, ca număr total de rapoarte. De ce PNȚCD? 1. Pentru că este membru PPE și 2. Pentru că viziunea lui Coposu trebuie dusă mai deoparte, iar acest partid merită să fie resuscitat. Ne propunem să intrăm în Parlament. Dacă reușim acest lucru, după aceea ne putem stabili și alte ținte mai ambițioase”.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: