PMP Constanța dorește transparentizarea relațiilor dintre CJC și firmele care derulează contracte cu instituția

PMP Constanța a depus la Consiliul Județean un proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Constanța privind aprobarea normelor procedurale interne privind achiziția directă de produse, servicii și lucrări.

Proiectul vine ca urmare a faptului că este necesară transparența în relația contractor – beneficiar în ceea ce privește achiziția publică, se arată într-un comunicat de presă transmis de PMP Constanța. 

”Ne dorim în acest sens ca cei care vor avea relații contractuale cu Consiliul Județean Constanța să fie onești și să dea dovadă de seriozitate, în sensul derulării în mod corect a contractelor cu autoritatea și finalizării lucrărilor de bună calitate în termenii stabiliți. Situațiile în care firmele nu își îndeplinesc obligațiile contractuale cu Consiliul Județean Constanța vor fi aduse în atenția publică, astfel încât acestea, pe viitor, să-și remedieze modul de abordare. Transparența în administrație este o obligație, nu o opțiune”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.