Organizația de femei a PNL Constanța și-a ales un nou președinte

Comitetul de Coordonare Județean al Organizației Femeilor Liberale Constanța a desemnat-o pe Mihaela-Antoanela Scrieciu în funcția de președinte al noului Birou Politic Județean al OFL Constanța. Comitetul a fost întrunit sâmbătă, 3 noiembrie, la sediul Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, iar la eveniment au participat 143 de femei liberale din județul Constanța.

Prezenți la eveniment au fost și președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

„Partidul Național Liberal este, în acest moment, un partid hotărât să ajungă la guvernare însă trebuie să fim conștienți că astfel de bătălii nu se câștigă ușor, ci cu oameni hotărâți, determinați, implicați. Trebuie să demonstrați că aveți capacitate de reacție, de a organiza acțiuni, de a atrage noi membri, că sunteți vizibile”, a afirmat Bogdan Huțucă.

În discursul său, Mihaela-Antoanela Scrieciu a reamintit faptul că, în prezent, Organizația Femeilor Liberale are funcționale, la nivelul județului Constanța, 21 de organizații.

„Mulțumesc pentru sprijinul acordat tuturor celor care s-au implicat activ în înființarea noilor organizații și vă asigur că nu ne vom opri aici! Am credința că noi, femeile liberale, vom deveni o forță reprezentativă pentru PNL la nivel județean și este foarte important ca, în orice acțiune pe care o vom întreprinde atât în politică, cât și în viața de zi cu zi, să ne păstrăm feminitatea și rolul activ în societate!”, a subliniat Mihaela-Antoanela Scrieciu.

Mihaela-Antoanela Scrieciu este de profesie avocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.