La City Park Mall, Gașca Zurli dă startul distracției de iarnă

Joi, pe 7 decembrie, începând cu ora 17:00, la City Park Mall ninge cu distracție pentru cei mai mici vizitatori ai săi. Centrul comercial îi invită la un spectacol inedit susținut de trupa fenomen, Gașca Zurli.

Seria evenimentelor de Crăciun de la City Park Mall se deschide joi, 7 decembrie, de la ora 17:00, cu un spectacol special susținut de Gașca Zurli, cea mai îndrăgită trupă de divertisment pentru copii din România. Personajele năzdrăvane Truli, fetiţa Zurli, Clopoţel, Zâna Bună și caraghioasa Vrăjitoare Tura Vura au pregătit pentru cei mici un spectacol presărat cu cântece vesele, antrenante și ușor de reținut, costume colorate, dans, magie și teatru. Evenimentul va avea loc în piațeta liftului panoramic de la nivelul -1 și se adresează familiilor cu copii cu vârste cuprinse între 2-15 ani. Mai mult, participarea vizitatorilor City Park Mall la acest eveniment este gratuită.

Timp de o oră, copiii și părinții sunt invitați la un spectacol al imaginaţiei și distracției, în cadrul căruia copiii se vor antrena cu jocuri educative și coregrafii simple, concepute special pentru ei și menite să le dezvolte creativitatea și încrederea în sine.
Cu 2 milioane de fani în întreaga țară și mai bine de 300.000 de abonați pe canalul de Youtube, Gașca Zurli a susţinut anul acesta peste 100 de spectacole cu sălile pline în peste 50 de oraşe din România. Este al doilea an în care Gașca Zurli îi distrează pe vizitatorii City Park Mall Constanța, prima dată fiind în 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.