Începe Neversea 2024: Tot ce trebuie să știi despre festivalul de pe plaja din Constanța

Joi începe o nouă ediție a festivalului Neversea. Organizatorii așteaptă anul acesta zeci de mii de fani din țară și străinătate.
sursa foto: Neversea

Maluma, Nick Carter, G-Eazy, Bebe Rexha, Tinie Tempah, DJ Snake, Dimitri Vegas, Steve Aoki, Mahmut
Orhan, Salvatore Ganacci și Tujamo se numără printre artiștii care vor concerta la a șasea ediție Neversea, care are loc în perioada 4-7 iulie.

Festivalul de la Constanța include patru scene: Mainstage, The Ark, Oasis Carnaval și Daydreaming. Porțile festivalului se deschid, joi, la ora 16:00.

Artiștii care urcă în prima zi pe scenele festivalului Neversea

Main Stage: Partidul Kiss FM,Inna, Nick Carter de la Backstreet Boys, Bebe Rexha, Aaron Sevilla, DJ Snake și Alex Super Beats.

The Ark: Nouă Unșpe, Alduts Sherdley, Phunk B, Vlad Flueraru, Azteca, Rava, Șatra B.E.N.Z., Killa Fonic.

Daydreaming: Mihnea Rog, Paul Soll, Vizan, Sublee, Cezar, Jan Blomqvist, Arapu B2B Priku și DJEFF B2B Cincity.

Oasis Carnaval: Ifrim, Mike Kross, Pixar Stelar, Diana Matei & Taraful Cleante, Lora x Folclora și Aurik & Pelin.

Accesul în festival

Organizatorii transmit că punctele de Check-in la locație și acces în festival sunt poziționate la intrarea pe plaja Modern, de pe strada Lebedei (după portul Turistic Tomis). Cei care aleg ruta dinspre centrul orașului (iar nu pe la Port), trebuie să aibă în vedere faptul că singurele scări deschise publicului vor fi celede pe strada Mircea cel Bătrân, de lângă Hotel Continental.

Accesul în festival va avea loc în zilele de 4, 5, 6, 7 iulie, începând cu ora 16:00. Ridicarea brățărilor în timpul festivalului se poate face zilnic, până la ora 04:00 am, iar accesul în festival până la ora 05:00 am. Organizatorii recomandă celor prezenți să adopte o vestimentație lejeră, pentru a face cu brio față căldurii, să folosească cremă de protecție solară și să se hidrateze corespunzător în timpul evenimentului. De asemenea, să verifice lista cu obiectele permise pe care le pot lua cu ei în festival, pentru a evita
situațiile în care acestea le vor fi aruncate de către agenții de securitate la zona de intrare, adaugă sursa citată.

Cu ce nu aveți voie în interiorul festivalului

Printre obiectele interzise se numără următoarele: droguri, alcool, materiale inflamabile, sticle (inclusive sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice (crema de soare este permisă), rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm x 21 cm x 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni, atrag atenția organizatorii. Mai multe detalii despre obiectele cu care nu au voie participanții să intre în festival pot fi regăsite în regulamentul de pe site-ul oficial, neversea.com, la capitolul 8, secțiunea 8.8, transmit cei de la Neversea.

Cum puteți plăti la festival

Organizatorii mai transmit că toți cei prezenți vor putea plăti în festival doar prin intermediul brățării de festival, astfel că nu vor avea posibilitatea de plată cash sau card direct la vendori. Alimentarea brățării de festival se face prin procesul de top-up, corelat cu contul fiecăruia de check-in. Top-up-ul se poate realiza atât online (din contul de check-in online – recomandarea organizatorilor) sau la locație, la zonele de CreditPoint din festival, atât cu cash, cât și cu cardul.  Opțiunea de refund online este disponibilă doar pentru sumele încărcate online, prin procesul de top up online. Fiecare posesor poate să aleagă ce se întâmplă cu banii rămași pe brățara de festival: să solicite refund sau să îi doneze pentru a susține cauza socială prin intermediul „Spitale Publice din Bani Privați”. Solicitarea de refund/ donate se realizează din contul clientului de Check-in, de unde a făcut și top-up-ul online. Refund-ul online începe din 8 iulie, ora 9:00 și va fi disponibil până în data de 12 iulie, la ora 23:59, mai adaugă organizatorii Neversea.

Restricții de circulație în Constanța în perioada festivalului

În perioada festivalului Neversea vor fi instituite mai multe restricții de circulație. Constănțenii care locuiesc sau își desfășoară activitatea în zona festivalului nu sunt afectați de acestea, a transmis Primăria Constanța.

În perioada 04-07 iulie 2024, accesul pe plajă va fi restricționat prin intermediul barierelor de acces amplasate la intersecția str. Salonic cu str. Yokohama și str. Belvedere, precum și la capătul str. Marinei, restricțiile realizându-se prin intermediul firmei de pază și al organizatorilor, potrivit sursei citate.

Programul mijloacelor de transport în comun din perioada 4-7 iulie

1)Pe toate liniile cuprinse în programul de transport se va circula în program normal de L-V 05:15-23:00, pe 04 și 05 iulie, respectiv in program de S-D 05:45-23:00, pe 06 și 07 iulie, cu excepția liniilor 42,48,44,51 și 101 care își vor prelungi traseul pana în Portul Turistic Tomis, pe toată perioada festivalului (4 zile)

2)linia City Tour – denumita și Neversea se va suplimenta cu un număr de 5 autobuze neetajate, pentru a asigura o linie dedicata, cu traseu modificat doar pe perioada nopții, după cum urmeaza ;

•acestea vor circula în intervalul 21:00 – 06:00 , pe relația: Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, B-dul Regina Elisabeta, Str. Remus Opreanu, Port Tomis , iar retur: Str. Remus Opreanu, Port Tomis, B-dul Regina Elisabeta, Str. Termele Romane, Str. Traian, Str. Negru Vodă,Str Mircea cel Bătrân, B-dul Mamaia, Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman). Acestea vor avea prima plecare din Capăt de Linie Caraiman și Portul Tomis la ora 21:00 și ultima plecare din Capăt de Linie Caraiman și Portul Tomis la ora 06:00 la un interval de 16 min, iar pe traseul parcurs vor face legătura cu toate cele 4 linii de noapte.

3)linia City Tour, operata pe timpul zilei doar de autobuzele etajate va avea ultima plecare din Capăt de Linie Gara la 19:25 și din Caraiman la 20:55.

4)Liniile de noapte N2-43, N5-40, N100M și N102 vor fi deservite de 11 autobuze, cu program de la ora 23:30 la 5:30 și vor circula la un interval de 30 min.

5)În Portul Turistic Tomis, în stația liniei CiTy TOUR, va fi amenajat un punct de lucru (dispecerat) cu un autobuz, unde va fi în permanență un dispecer, care va monitoriza sosirile și plecările autobuzelor, a transmis CT BUS.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.