Iată ce ne-a declarat Maria Stavrositu despre respingerea candidaturii!

„Am completat declarația. Nu mi-a zis nimeni că dosarul e incomplet. Miza lor a fost ca PNȚCD să nu aibă oameni în secțiile de votare!”

info-sud-est-maria-stavrositu-1

Candidatura Mariei Stavrositu, președinte PNȚCD Constanța și vicepreședinte la nivel național, a fost respinsă de Biroul Electoral Central. Nici Dumitru Bădrăgan nu va putea candida la europarlamentare pentru că PER a fost, de asemenea, respins. Dacă cel din urmă candidat a declarat pentru presa locală că nu înțelege cum e posibil ca, de fiecare dată, doar partidele parlamentare prind trenul către PE, Maria Stavrositu ne-a vorbit și despre motivele care au stat în spatele respingerii candidaturii acesteia:

”Eu am completat acea declarație, dar nu m-am ocupat personal de depunerea dosarelor.  S-a ocupat cineva din echipă. Dar știu că în cazul în care există dosare incomplete, candidații respectivi sunt chemați să le completeze. Au fost  foarte mulți chemați să își completeze dosarele, numai eu câți știu. Acesta este singurul caz în istoria alegerilor în care un candidat este respins din cauza lipsei unei declarații! Știți de ce?  Știți care e miza lor? Ca PNȚCD să nu aibă reprezentanți în secțiile de votare. Dacă lista unui partid nu e completă, atunci partidul respectiv nu va mai avea reprezentanți în secții. Ei au văzut cum stă PNȚCD în sondaje, au văzut că partidul crește și au pus astfel piedică întregului partid, nu mie. Știm ce înseamnă să nu avem oameni în secțiile de votare, nu? Ei, iată, asta a fost miza lor, ca PNȚCD să nu își poată apăra drepturile și să nu poată supraveghea alegerile. Cât despre mine, eu nu mă simt nicicum, sunt obișnuită cu astfel de practici… Și, oricum, ținta proiectului PNȚCD este 2016. Partidul este în creștere, este un partid care începe să conteze tot mai mult, mai mult decât le convine unora, și care va avea un cuvânt de spus la alegerile locale”, ne-a declarat Maria Stavrositu, președinte PNȚCD Constanța.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: