Freedom House a început înscrierile în programul „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog” 2015

Gazeta_SUDReprezentanța Comisiei Europene, Freedom House România și Mercury360 Communications anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2015 a programului „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog”.

Programul se adresează ziariștilor din presa locală – print, online, radio, TV -, precum și blogge-rilor și freelancerilor, care manifestă interes pentru tematica europeană și poziționarea României în UE.

Până în data de 27 februarie 2015 vă puteți înscrie pentru a fi selecționați în program, prin transmiterea către Freedom House România a maximum două articole, analize, reportaje ori postări rea-lizate și publicate în anul 2014, în care ați abordat tematica europeană.

În data de 6 martie 2015, vor fi anunțate numele participanților selecționați.

În perioada martie-octombrie 2015, vor fi organizate șase seminare de câte o zi în diferite orașe ale țării.

Alături de șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, dna Angela Filote, și de alți vorbitori cu expertiză în domeniu, vor fi dezbătute temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale cu impact asupra României.

10 dintre participanții la aceste seminare vor fi ulterior selectați pentru a efectua vizite sau stagii de studiu la Bruxelles.

Pentru participarea la selecție, sunt necesare următoarele:
1) completarea electronică a fișei de înscriere ;
2) maximum două articole, ana-lize, reportaje ori postări în care ați abordat tematica europeană, redactate și publicate în anul 2014.

Fișa de înscriere completată în format electronic și produsele editoriale cu care vă înscrieți pentru această selecție trebuie trimise prin e-mail la [email protected] până cel târziu în data de 27 februarie 2015.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: