Felix Stroe se delimitează de postarea despre Simona Halep de pe pagina de Facebook a PSD Constanța

La câteva ore după ce Decebal Făgădău, președintele organizației municipale a PSD Constanța, s-a delimitat ferm de postarea de pe Facebook despre Simona Halep, Felix Stroe, șeful PSD Constanța, a reacționat și s-a delimitat, la rândul său, de gestul jignitor la adresa sportivei. Printr-o declarație făcută presei, Stroe a precizat că organizația pe care o conduce nu a știut și nu a fost de acord cu publicarea imaginilor în care se spunea că sportiva a fost huiduită de 20 de mii de oameni pe Arena Națională, în momentul în care aceasta și-a prezentat trofeul câștigat la Roland Garros. În realitate, fanii SImonei Halep au huiduit-o pe Gabriela Firea, primarul capitalei, care a urcat pe scenă și a încercat să capitalizeze succesul tenismenei.
 
„Organizația Județeană a PSD Constanța își exprimă regretul pentru preluarea și diseminarea nefericită, din mediul online, pe pagina PSD Județul Constanța, a unei postări referitoare la incidentul petrecut pe Arena Națională, în data de 11 iunie a.c.
Așa cum a precizat și președintele executiv al PSD Constanța, Decebal Făgădau, această postare nu a avut girul conducerii județene sau municipale a filialei PSD Constanța.
Asemeni măsurilor luate la nivel național, ne vom asigura că asemenea incidente și erori de comunicare nu se vor mai repeta. O asigurăm pe marea noastră sportivă Simona Halep, pe familia ei și pe toți iubitorii sportului de bună credință din România de respectul și recunoștința noastră, atenți în același timp la provocările și instigarile permanente împotriva PSD. Luptele politice nu trebuie să umbreasca în niciun fel performanțele de excepție ale românilor talentați și dăruiți, din toate domeniile”, a declarat Felix Stroe la o zi după ce pe pagina de Facebook a PSD Constanța au fost publicate imaginile revoltătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.