Concert cu intrare liberă în Portul Tomis/ Restricții de trafic vineri și sâmbătă

Trupa Nada își va lansa primul single, “Zilele cu Soare”, cu ocazia evenimentului
sursa foto: Primăria Constanța/Facebook

Trupa Nada își va lansa vineri, în Portul Tomis, primul single, “Zilele cu Soare”, în cadrul unui eveniment la care vor lua parte mai mulți DJ și care va include activități și pentru copii, transmite Primăria Constanța într-o postare pe Facebook.

Concertul cu intrare deschisăîncepe la ora 18:00, iar “atmosfera va fi întreținută de mai mulți DJ” până la ora 21:30, când va urca pe scenă Trupa Nada.

“Surprizele vor fi atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Copiii se vor distra împreună cu personaje celebre, precum Mickey si Minnie sau Donald si Daisy și vor primi din partea organizatorilor cadouri dulci”.

Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a evenimentului, vor fi următoarele restricții de circulație:

  • pe strada Lebedei, delimitată de parcările nr. 35 – 53, se restricționează circulația în intervalul vineri, ora 06:00 – sâmbătă, ora 06:00, pentru montarea și demontarea de echipamente necesare pentru eveniment.
  • în același interval, se vor monta bolarzi de restricționarea a circulației de la parcarea nr. 53 către Faleza Cazino și în spatele scenei.
  • vineri, stația CT BUS din zona evenimentului va fi blocată. Autobuzele care ajung în mod normal în zonă vor avea cap de linie la Poarta 1.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.