Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României a primit cheia orașului Călărași

info-sud-est-calarasiSâmbătă, 2 mai 2015, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României, a fost prezent în municipiul Călărași, în cadrul evenimentului cicloturistic ”Cărțile copilăriei pe bicicletă”, ce are la bază promovarea unui stil de viață sănătos prin citit și sport, dar și strângerea de fonduri necesare unei donații de carte și înființării de cluburi de lectură „Cărțile copilăriei” în mediile defavorizate.

Cu acest prilej, Primarul Municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, i-a oferit Alteței Sale Regale Principele Nicolae al României Cheia Orașului, dar și o Diplomă de onoare pentru implicarea în inițierea și dezvoltarea activităților destinate copiilor și tinerilor.

„Prezența unui număr atât de mare de sportivi astăzi, aici, la Călărași, demonstrează respectul pe care călărășenii îl poartă Casei Regale, dar și lecturii și sportului, pe care evenimentul cicloturistic ”Cărțile copilăriei” le promovează. Sperăm să nu fie ultima dată când Alteța Sa Regală este prezent în Călărași, un oraș primitor, cu oameni calzi”, a declarat primarul Daniel Ștefan Drăgulin

„Sunt foarte impresionat că ați venit într-un număr atât de mare, pe o vreme ploioasă. Sunt foarte fericit pentru sprijinul oferit și pentru că am ajuns astăzi, aici, fără probleme. A fost un drum cam lung, de la Sighetu Marmației, mâine este ultima zi din păcate, ajungem la Constanța. Sper să vă văd din nou, cât de curând. Încercăm să promovăm lectura, cărțile, și sportul și cred că sunteți de acord cu acest lucru pentru că ne-ați primit astăzi într-un număr atât de mare. Mulțumesc și numai bine!”, a declarat Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: