A început expoziția de Crăciun organizată de DGASPC Constanța

Copiii, tinerii și adulții protejați în centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPC) au lucrat manual obiecte cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Sutele de articole sunt făcute din materiale reciclabile și se găsesc în mall-ul Vivo, unde sunt puse spre vânzare la expoziția dedicată Crăciunului.

Deschiderea expoziției a aparținut trupei de dans „Fresh“, de la Centrul de Plasament „Delfinul“ din Agigea care a susținut un scurt program artistic.

„Mulțumesc tuturor colaboratorilor noștri prezenți astăzi și doresc în mod special să felicit această frumoasă trupă de dansuri care a obținut nenumărate medalii și cupe la festivaluri importante de dans“, a declarat directorul general al DGASPC Constanța, Gheorghe Dinică.

Cei 17 membri ai trupei Fresh au obținut diplome, cupe și medalii la concursurile desfășurate în Constanța, București, Galați și în alte județe. Șeful centrului de plasament „Delfinul“, Marian Iorucu, va creea un loc special pentru toate premiile trupei Fresh, pe holul centrului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.