Un român a fost ales să regizeze filmul de prezentare pentru Audi A6 la Salonul Auto de la Geneva. Muzica a fost compusă de constănțeanul Alexandru Neș (VIDEO)

Andrei Goagă la Salonul Auto de la Geneva (foto: blog.audi.de)

Regizorul român Andrei Goagă este câștigătorul concursului de film #RevealTheA6.

Echipa din România coordonată de acesta a reușit să câștige, pe 9 martie a.c., competiția care a desemnat clipul de prezentare a noului model Audi A6 sedan, prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Votul masiv de pe Facebook a făcut diferența și astfel conceptul echipei din România, condusă de românul Andrei Goagă, a fost desemnat câștigătorul concursului.

Tema de bază în filmulețul lui Andrei a fost confortul, pe care l-a prezentat ca fiind „mai mult decât un amestec”.

Andrei și echipa lui au filmat într-o fabrică veche din București, unde erau produse pompe hidraulice.

Muzica pentru filmul câșigător în competiția organizată de cei de la Audi a fost compusă exclusiv pentru acest proiect și este opera compozitorului constănțeanului Alexandru Neș.

“Proiectul îi aparține regizorului Andrei Goagă, cel care a realizat acest film împreună cu o echipă de aproximativ 40 de persoane, printre care m-am numărat și eu. Mă bucur că am reușit să compun muzica așa cum și-a imaginat-o regizorul și că am reușit ca din cele 120 de concepte propuse și 6 filme realizate, al nostru să fie cel mai bun și în final să câștige. Este o experiență mare pentru mine și totodată, acest premiu mă onorează și ambiționează să scriu mai multă muzică pentru film și teatru”, a declarat, pentru Info Sud-Est, Alexandru Neș.

Filmul câștigător

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.