Se oprește apa pe bulevardul Mamaia și străzile Mircea cel Bătrân și Bogdan Vodă!

Pentru efectuarea lucrării de pe bd. Mamaia, este necesară sistarea furnizării apei potabile, în intervalul orar 9,00-11,30, în perimetrul delimitat de bd. Mamaia și străzile Mircea cel Bătrân și Bogdan Vodă, precum și în Punctele Termice 18 și 25.
Reamintim că pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 19 iunie 2017, la conducta de alimentare cu apă de pe bd. Mamaia, din municipiul Constanța, se impune restricționarea traficului auto în intervalul orar 9,00-14,00, la intersecția cu strada Alexandru cel Bun, sensul de mers dinspre Delfinariu către Capitol, pe două benzi de circulație de lângă scuar.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, precum și abonaților afectați de oprirea de apă, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt“, au transmis reprezentanții RAJA.