In memoriam Georgiana Voineagu: Concurs de presă organizat de Asociația „Ariadna“

Georgiana Voineagu (foto: www.cugetliber.ro)

Asociaţia Femeilor Jurnaliste din România „Ariadna” lansează din acest an concursul de presă „Georgiana Voineagu” în scopul încurajării talentelor care se manifestă în aria jurnalismului din media scrisă, radio, televiziune şi on line şi sprijinirii apariţiei unor lucrări de valoare.

Premiul „Georgiana Voineagu”, dedicat memoriei ziaristei constănţene dispărute prematur dintre noi în 2016, va fi un prilej de a răsplăti inventivitatea, inovaţia, puterea creativă în media, starea de veghe în presă, curajul şi voinţa de autodepăşire. La concurs pot participa jurnaliste care nu au depăşit vârsta de 40 de ani cu lucrări publicate în presă, având ca tematică încurajarea egalităţii de gen, a culturii, a diversităţii, cetăţeniei europene etc. Lucrările pot fi propuse de către oricare jurnalistă pe suport de hârtie, CD, stick şi vor fi însoţite de o scurtă motivare scrisă din partea celei care îl propune spre evaluare.
Juriul concursului va fi alcătuit din 3 membri şi va fi stabilit de Comitetul director al Asociaţiei Femeilor Jurnaliste din România „Ariadna”.

Lucrările scrise vor fi prezentate în format electronic, în conformitate cu standardele uzuale (font: Times New Roman; corp: 12; cu diacritice) şi vor fi trimise, împreună cu motivarea celei care o propune, cu un curriculum vitae şi o copie după cartea de identitate a candidatei la adresa de poştă electronică a asociaţiei: asociaţ[email protected] sau la adresa poştală:
– str. Ştirbei Vodă, 16, ap. 21, et. 5, sector 1, cod poştal 010112, Bucureşti.

Pot fi depuse lucrări apărute în intervalul 10 septembrie – 10 decembrie 2017. Data limită de trimitere este 31 ianuarie 2018. Festivitatea de decernare a premiului va avea loc la Constanţa în luna februarie 2018.

Candidata va depune lucrarea în forma imprimată şi va indica data apariţiei, publicaţia, postul de radio, de televiziune sau site-ul unde a apărut. Sunt acceptate numai lucrări în limba română.

Candidata va fi în întregime responsabilă de acurateţea datelor din lucrare, de corectitudinea lingvistică şi gramaticală sau de formatul audio sau video.

Juriul poate selecta o singură lucrare.

Rezultatul se va anunţa public şi pe site-ul asociaţiei www.asociatiaariadna.com

Premiul va fi însoţit de o diplomă şi de lucrări sau mijloace tehnice care vor veni în sprijinul dezvoltării profesionale a jurnalistei respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.