La Festivalul Iernii poți crea un om de zăpadă

Dacă ești copil, poți crea un om de zăpadă, la Festivalul Iernii, eveniment care se desfășoară zilnic, din 6 decembrie până pe 12 ianuarie, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.

Atelierele de realizat oameni de zăpadă se desfășoară duminică, de la ora 12.00 la ora 20.00, în incinta Atelierului de Artă. Aici, cu ajutorul elfițelor Alina și Anca, prichindeii își pot crea singuri omul de zăpadă. Corpul este realizat din polistiren, iar garderoba din hârtie creponată. Toate materialele sunt puse la dispoziție de organizatori, iar participarea la ateliere este liberă.

Fiecare atelier începe la oră fixă și durează aprox. 50 de minute.

La Atelierul de Artă se mai organizează, în celelalte zile ale săptămânii: ateliere de pictură – lunea, ateliere de confecționat coșulețe – marțea, ateliere de ghirlande – miercurea, ateliere de construit păpuși – joia, ateliere de confecționat globuri – vinerea, ateliere de confecționat clopoței – sâmbăta.

De luni până joi, atelierele se desfășoară între orele 16.00-20.00, iar de vineri până duminică, acestea sunt deschise în intervalul orar 12.00-20.00.

Festivalul Iernii este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ cu finanțare de la Primăria Municipiului Constanța.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: