Prima zi la Neversea 2024: Cât plătești pentru o bere sau un hotdog / Artiștii care au urcat pe scenă

sursa foto: Petruț Iacob/Info Sud Est

Ediția a șasea a Neversea a debutat, joi, la Constanța. Inna, Nick Carter de la Backstreet Boys, Bebe Rexha, Aaron Sevilla, DJ Snake și Alex Super Beats au urcat în prima zi a festivalului pe scena principală. 

La orele serii, intrarea în festival era neîncăpătoare. Tinerii așteptau la porțile Neversea pentru a participa la o nouă ediție. Față de anul trecut, când erau șase scene, organizatorii au pregătit patru scene, unde vor urca artiștii: Main, Oasis Carnaval, The Ark și Daydreaming. O altă scenă, Beck’s Music Spot se află chiar la intrarea în festival. 

sursa foto: Petruț Iacob/Info Sud Est

Organizatorii au transmis că anul acesta așteaptă zeci de mii de fani din țară și străinătate. Aceștia vor transmite, ulterior, cifrele persoanelor prezente în fiecare zi. 

  • UPDATE Organizatorii au transmis că peste 62.000 de oameni din țară și străinătate au trecut pragul festivalului Neversea în prima zi.

Cât plătești pentru băutură și mâncare

Dacă doriți să cumpărați o apă plată sau un suc, la Neversea, în acest an, atunci veți scoate din buzunar între 12 lei și 17 lei. Pentru o bere veți achita cel puțin 18 lei, pentru un shot de tequilla/vodka, 15 lei, în timp ce pentru un cocktail veți plăti și 33 de lei.

sursa foto: Petruț Iacob/Info Sud Est

Dacă vreți să mâncați în incinta festivalului, atunci trebuie să știți că pentru un burger sau un buritto veți plăti între 40 și 50 de lei, pentru un hotdog, aproximativ 30 de lei, în timp ce pentru o clătită cu dulceață sau ciocolată, aproximativ 25 de lei. 

Ce artiști vor urca pe scene în ziua 2

În a doua zi a festivalului, pe scena principală va urca celebrul artist columbian, Maluma. Acesta a colaborat cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna. 

Alte nume care vor urca pe Main Stage sunt: Antonia, Alex Velea, Gordo, Don Diablo și Mahmut Orhan.

sursa foto: Petruț Iacob/Info Sud Est

The Ark: Slim Rocka, Satoshi, Hvnds, IDK, M.G.L., Deliric & Silent Strike & Muse Quartet

Daydreaming: Maya Mar, Julian M, Giz, Tooker Live, Sarah Kreis, Rampue Live, Shimza, Vintage Culture

Oasis Carnaval: Andrew Maze, Adrian Șaguna, DJ Mă-ta, Raluka&Proiectul Balkanic, Elena Gheorghe, MC Dylma & DJ Pappa M, Deny. 

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții:

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.