Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții din Tulcea va avea loc pe 18 octombrie

sursa foto: AJOFM Tulcea/Facebook

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18 octombrie 2019. Evenimentul va avea loc la Tulcea, Macin și Babadag și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Locațiile de desfășurare a bursei, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul https://www.anofm.ro/?agentie=Tulcea&page=0 și pagina de facebook www.facebook.com/AJOFMTULCEA ale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea.

Totodată, agenții economici care doresc să participe la această acțiune organizată la nivel național se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă în raza cărora au sediul, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe pagina www.anofm.ro la secțiunea Contact/Contact AJOFM.

Precizăm că participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: