Atelierul de Magie, deschis zilnic la Festivalul Iernii

Este mare veselie, în fiecare zi, la Atelierul de Magie deschis în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, în cadrul Festivalului Iernii 2019.

Alături de magicianul mereu la datorie cu scamatorii de tot felul, cu trucuri cu cărți de joc, dar nu numai, copiii sunt încurajați, în primul rând, să fie dezinvolți și comunicativi. Mai mult decât atât, ei demonstrează că sunt foarte atenți la detalii. Pentru că nimic nu scapă ochilor care urmăresc fiecare mișcare, cu excepția trucurilor cu cărți. Iar magicianul își joacă rolul atât de bine încât devine cel mai bun partener de joacă. Un partener de joacă cu joben.

Atelierul de Magie, un loc în care veselia este la ea acasă, este unul dintre cele patru ateliere ale lui Moș Crăciun de la Festivalul Iernii, alături de Atelierul de Artă, Căsuța lui Moș Crăciun și Căsuța cu Basme Românești. Este deschis, conform programului general, până pe 12 ianuarie: de luni până joi, între orele 16.00-20.00 și de vineri până duminică, între orele 12.00-20.00.

Festivalul Iernii 2019 se desfășoară în perioada 6 decembrie-12 ianuarie, iar intrarea este liberă. Acesta este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre” și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: