Activități recreative pentru copii, zilnic la căsuța lui Moș Crăciun de la Festivalul Iernii

Căsuța lui Moș Crăciun, deschisă până pe 12 ianuarie în Țara Pitcilor din Parcul Tăbăcărie, unde se desfășoară Festivalul Iernii 2019, este locul în care prichindeii sunt așteptați pentru a descoperi farmecul activităților recreative.

Zi de zi, au loc activități antrenante: de luni până joi, între orele 16.00-20.00, precum și de vineri până duminică, în intervalul 12.00-20.00.

Marțea au loc ateliere de dans în care cei mici, alături de ajutoarele lui Moș Crăciun, elfițe sau personaje de poveste, fac mișcare potrivită vârstei lor, în ritmul muzicii. Atmosfera este una specială, veselia fiind la ea acasă în Căsuța lui Moș Crăciun.

Aici, în acest spațiu special, copiii au la dispoziție o mulțime de activități, în funcție de zilele săptămânii: jocuri ale copilăriei – lunea, ateliere de dans – marțea, ateliere de turtă dulce – miercurea, ateliere de animație – joia, ateliere de filme – vinerea, ateliere de jocuri – sâmbăta și ateliere de muzică – duminica.

Participarea este gratuită.

Festivalul Iernii 2019 este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Ne bucurăm că ne citești!

Dacă vrei să ne și susții: