Primăria Ovidiu și-a înființat propria firmă de pază și protecție

Vineri, 25 mai, în sala de conferințe a Primăriei Ovidiu a fost prezentată noua firmă de pază și protecție a orașului. Firma se numește Ovi-Protect și are ca asociat unic Orașul Ovidiu.

Conform declarațiilor primarului George Scupra, firma de pază și protecție a fost înființată din nevoia de a avea un climat sigur în oraș, ținând cont că legea prevede că primăriile nu au voie să angajeze mai mult de un polițist la 1000 de locuitori.

Astfel, în orașul Ovidiu există doar 16 polițiști locali. Noua firmă de pază și protecție vine în ajutorul poliției locale cu un personal operativ de 23 de membri, care se vor sincroniza în acțiunile lor cu poliția locală sau cea națională.

Firma de pază și protecție a fost dotată cu tehnologie de ultimă oră. Comunicarea dintre angajații firmei de pază se va face cu ajutorul unor stații de ultimă generație, cu buton de alarmă. De asemenea, centrul de comandă este unul la cel mai înalt nivel.

Ovi protect își pune serviciile la dispoziție tuturor persoanelor fizice și juridice din orașul Ovidiu, oferind servicii în ceea ce privește paza obiectivelor, bunurilor și valorilor, transportul de valori, protecția umană specializată, monitorizare și intervenție, sisteme antiefracție, TVCI sau control acces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.