Depistaţi de către jandarmi în timp ce comercializau parfumuri şi ochelari

Vineri, 14 iulie a.c., în jurul orei 21.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a depistat un bărbat care oferea spre comercializare parfumuri şi ochelari de soare,  pe faleza din municipiul Mangalia.

În urma verificărilor făcute,  jandarmii au stabilit că numitul C.P.,  în vârstă  de 31 de ani, din Bucureşti,  efectua acte de comerţ, oferind turiştilor  ochelari de soare  şi parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

În cursul acestei săptămâni,  jandarmii din Mangalia au mai depistat un bărbat care oferea spre vânzare, ochelari de soare şi parfumuri „de firmă”, în staţiunea Venus.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesele verbale de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care le-au predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorilor, lucrătorilor poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.